To Natural Drop δεν είναι ένα απλό φίλτρο νερού.

Το Natural Drop ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον καθαρισμό του πόσιμου νερού!


Το νερό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της φύσης. Με τα πιο ζωτικά όργανα του ανθρώπινου σώματος κυριολεκτικά να «κολυμπάνε» μέσα σε αυτό, η ποιότητα του νερού που προσλαμβάνουμε οφείλει να είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Το Natural Drop ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον καθαρισμό του πόσιμου νερού και να το φέρει στο ποτήρι μας όπως θα έπρεπε να είναι, άψογο! Πρακτικό, με διάρκεια στο χρόνο και πολύ υψηλά standard ποιότητας, το Natural Drop είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχος της υγείας μας!

                                                                             

Το φίλτρο νερού Natural Drop είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου. Κατασκευασμένο μέσα στα αυστηρότερα πλαίσια κορυφαίων υγειονομικών οργανισμών. Πιστοποιημένο ως προς τον υψηλού επιπέδου καθαρισμό που παρέχει, το Natural Drop καταφέρνει να κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους ως προς τα αναρίθμητα οφέλη ενός οικιακού φίλτρου νερού.


Πιστοποιήσεις


Κατασκευασμένο αποκλειστικά στις ΗΠΑ από την Water Safety Corporation of America, έρχεται να δώσει πολλά παραπάνω από μια συμβατική συσκευή καθαρισμού του πόσιμου νερού.

Το Natural Drop απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξικές ουσίες που βρίσκονται στο πόσιμο νερό, προστατεύοντας την υγεία μας από τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας επαφής μας με τις ουσίες αυτές.

Ταυτοχρόνως, έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην αφαιρεί από το νερό ούτε κατ' ελάχιστον τα ευεργετικά μεταλλικά ιχνοστοιχεία, όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το κάλιο κα που είναι άκρως απαραίτητα για τον οργανισμό μας. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό, υγιεινό και φυσικώς ισορροπημένο μεταλλικό νερό.

Η ποιότητα καθαρισμού που παρέχει είναι τέτοια, που μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά εκατοντάδες τοξικές ουσίες που ταλαιπωρούν το νερό στην Ελλάδα, τόσο στα αστικά κέντρα, όσο και σε δίκτυα της επαρχίας.

Ο καθαρισμός του πόσιμου νερού επιτυγχάνεται με την καινοτομική τεχνολογία MicroTrap.Το νερό αναγκάζεται να περάσει μέσα από τους πολύ στενούς πόρους (0.5 μm) πιστοποιημένου υψηλής ποιότητας ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα.

Το προϊόν έχει ελεγχθεί και βραβευθεί ως προς την απόδοσή του σύμφωνα με τα πρότυπα του NSF International (Εθνικό Υγειονομικό Ίδρυμα ΗΠΑ)

Πιο συγκεκριμένα:

NSF/ANSI Standard 42 Class I                        

Ως προς την παρακράτηση του     

 • Χλωρίου
 • Αιωρούμενων ιζημάτων (χώμα, σκουριά σωληνώσεων κ.α)
 • Δυσάρεστων οσμών
 • Δυσάρεστων γεύσεων

NSF/ANSI Standard 53 Class II

Ως προς την παρακράτηση

 • Οργανικών βιομηχανικών ρύπων
 • Φυτοφαρμάκων
 • Παρασιτοκτόνων - ζιζανιοκτόνων
 • Παραπροϊόντων χλωρίωσης (THM’s) - MTBE
 • Θολερότητας
 • Κυστών
 • Μόλυβδο
 • Αμιάντου
 • Βακτηρίων - μικροοργανισμών όπως το Κρυπτοσπορίδιο και Giardia κ.α. 

NSF/ANSI 401 Emerging compounds/Incidental contaminants

Πιστοποίηση κατακράτησης έως και 15 αναδυόμενων μολυσματικών ουσιών.

Η ποιότητα κατασκευής του Natural Drop είναι κορυφαία αφού είναι κατασκευασμένo από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι Τ316 και υπό των αυστηρών προδιαγραφών των:

                       

        


Κάθε σύστημα Natural Drop συνοδεύεται από τις πιστοποιήσεις του NSF, έτσι ώστε να γνωρίζουμε όχι μόνο τις τοξικές ουσίες που απομακρύνονται αποτελεσματικά από το νερό, αλλά και τα ακριβή ποσοστά απομάκρυνσης κάθε τοξικής ουσίας. 


Κάντε τη ''πράσινη'' επιλογή


Ξεχάστε το κόστος, το κουβάλημα και την αμφίβολη ποιότητα του εμφιαλωμένου νερού. Με ικανότητα καθαρισμού σχεδόν 4.000 λίτρων (ίσο με 7.500 πλαστικά μπουκαλάκια !)  το Natural Drop θα σας παρέχει νερό αδιαπραγμάτευτης ποιότητας σε εσάς και στους αγαπημένους σας, εκμηδενίζοντας το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα.

Για τα περισσότερα νοικοκυριά τα 4000 λίτρα, μεταφράζονται σε ένα ανταλλακτικό κόστους μόλις 95 ευρώ κάθε χρόνο!  Είναι ενδεικτικό πως για μια τετραμελής οικογένεια που βασίζεται στη κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού ,το κόστος ανέρχεται από 268,80 € – 369,60€ 


Σταματήστε να ''μαντεύετε'' !


Το σύστημα έξυπνης παρακολούθησης σας απαλλάσσει από το άγχος του πότε είναι η σωστή στιγμή να αντικαταστήσετε τον ενεργό άνθρακα. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα φίλτρων πάγκου που δεν φέρουν καμία ένδειξη σχετικά με τα λίτρα που έχετε καταναλώσει, το Intelligent Monitor του Natural Drop μετρά την πραγματική χρήση και την αποδοτικότητα του άνθρακα. Ο Led φωτισμός θα παρέχει μια καθημερινή εικόνα για τη αποδοτικότητα του φίλτρου.  Κατά συνέπεια δεν θα απορρίψετε ποτέ ένα φυσίγγιο πρόωρα, ούτε θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα που έχει υπερβεί κατά πολύ την ονομαστική του χωρητικότητα.


Η εταιρεία Fralex αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση του φίλτρου όποια μέρα και ώρα επιλέξετε. Επιπλέον, παρέχεται 10ετής εγγύηση τεχνικής υποστήριξης.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε.


Ανακαλύψτε τη διαφορά... Ανακαλύψτε το Natural Drop!