Το φιλτραρισμένο νερό θα απογειώσει την επιχείρησή σου .

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά ! 

Όταν μιλάμε για επιχειρήσεις, είναι κοινός τόπος ότι ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα έχουν μεγάλη σημασία. Μην αφήνεις το νερό έξω από αυτά.

Η ποιότητα των προϊόντων είναι το Α και το Ω για τις επιχειρήσεις εστίασης . Από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει το νερό, καθώς γίνεται χρήση του τόσο στο μαγείρεμα όσο και στο σερβίρισμα.

Στις περισσότερες καφετέριες και εστιατόρια πριν την παραγγελία, σερβίρεται στους πελάτες νερό μέσα σε γυάλινο μπουκάλι ή κανάτα. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως το νερό είναι η πρώτη επαφή του πελάτη με τη ποιότητα των παροχών σας.

Το νερό αυτό προερχόμενο από τη βρύση ”κουβαλά” τις ανεπιθύμητες οσμές, γεύσεις  και ιζήματα των σωληνώσεων του δικτύου. Καθώς το νερό είναι αφιλτράριστο, δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεται ιδιαίτερα αισθητή η έντονη μυρωδιά και γεύση του χλωρίου. Το νερό χαμηλής ποιότητας θα δημιουργήσει προβληματική πρώτη εντύπωση στους πελάτες, οι οποίοι μάλιστα αποφεύγουν πολλές φορές να το δοκιμάσουν και παραγγέλνουν αργότερα κάποιο εμφιαλωμένο νερό. 


Η ποιότητα του νερού αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία όταν έχουμε να κάνουμε με εστιατόρια. Το νερό έχει άμεση σχέση με τη διαχείριση των βασικών συστατικών (πχ καθαρισμός λαχανικών) και τη μαγειρική διαδικασία. Νερό με έντονη γεύση χλωρίου, είναι φυσικό να αλλοιώνει την γεύση των πρώτων υλών, όσο εξαίρετες και αν είναι αυτές, και να προσθέτει μία άσχημη γεύση στο πιάτο. Επιπλέον, εάν η πρώτη επαφή των πελατών με το νερό δεν είναι καλή, η ιδέα ότι το ίδιο νερό μπορεί να χρησιμοποιείται και στο μαγείρεμα θα έκανε τον οποιοδήποτε να δυσανασχετεί.

Οι Fralexperts προτείνουν…

Η χρήση καθαρού φιλτραρισμένου νερού σας απαλλάσσει από τυχόν δυσάρεστες οσμές. Διασφαλίζει ότι τα πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα σας ανεβαίνουν αυτομάτως ένα σκαλοπάτι ποιότητας, ενώ παράλληλα το νερό που σερβίρετε τους πελάτες σας απογειώνει την εικόνα του καταστήματος σας στα μάτια τους.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Εγκαταστήστε σήμερα ένα επαγγελματικό φίλτρο νερού Fralex στο κατάστημα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7649153 για να σας λύσουμε όλες τις απορίες!